Gratis Gouden Tips: Creëer op een actieve manier jouw rustmoment

Je ontvangt ook 5 bonustips die mij het meest hebben geholpen. Plus: wekelijkse inspiratiemails. Afmelden is simpel 😊

Je wil graag ontspannen, maar weet niet hoe

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je onrustig en je hebt geen idee wat je daar tegen kunt doen. En het idee dat je dat niet weet, maakt je juist nog onrustiger. Een beetje boos en verdrietig zelfs. En daar baal je van. 

Je zit op de bank met een kop thee omdat je even wil uitrusten. Helaas lukt dat niet. Je voelt je moe en niet fijn. Je pakt je telefoon er maar eens bij; misschien helpt dat? Helaas is dat niet het geval. Maar wat je dan wel zou kunnen doen, dat weet je niet. 

Je hoofd zit soms zo vol dat je niet eens meer helder kunt nadenken. Je vraagt je af wat je kunt doen om enigszins te herstellen. 

Je voelt je zo onrustig dat je er niet aan moet denken om iets heel rustigs te moeten doen. Je wil liever iets actiefs, iets waarbij je wat kunt doen. 

Speciaal daarom heb ik 3 Gouden tips op een rijtje gezet om op een actieve manier een rustmoment te creëren. Vraag de tips nu hieronder aan. Je ontvangt ze dan binnen enkele minuten in je mailbox. 

Wat zeggen anderen?

Helder geschreven en niet te langdradig. De oefeningen zijn duidelijk. Wat ik heerlijk vind, zijn de stromingen door je lichaam als je bewust met de oefeningen bezig bent. Ik vond het e-book heel leuk en inspirerend!

– Lizzie

Ja, ik wil:

Weten wat ik kan doen als ik me onrustig voel

Tot rust komen op een manier die bij mij past (zonder te mediteren 😉 )

Manieren leren die ik ook gemakkelijk kan doen als mijn kinderen erbij zijn. 

Me op een gemakkelijke manier meer ontspannen voelen

Meer plezier in mijn leven