Wat zeggen anderen?

Kim Rompa-Vermeer

Voordat ik bij jou in het coachingstraject ging had ik veel onrust in mijn hoofd. Mezelf niet goed kunnen ontspannen en ik nam veel te veel negatieve energie over van anderen. Daarentegen vond ik het ook erg lastig om voor mijzelf te kiezen en liep mezelf nog al eens voorbij. Mijn eigen IK stond nooit voorop, keek altijd eerst naar anderen en pas dan maakte ik een beslissing. 
 
Tijdens de gesprekken met jou heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen Ik. Dat ikzelf er wel degelijk toe doe, en ook eerst naar mezelf mag kijken om beslissingen te maken die beter bij mij passen. Ik kan beter ontspannen door de oefeningen die ik van Cindy heb gekregen. 
 
Ik zou iedereen die onrust in zijn hoofd heeft en niet goed kan ontspannen het zeker aanbevelen. 
Je krijgt duidelijke tips en oefeningen mee.
Ligt een oefening je niet is dat ook helemaal niet erg en kun je dat goed met Cindy bespreken ze zal altijd kijken of je aan andere tips of oefeningen meer hebt zodat ze beter bij je passen. 
Cindy kijkt echt naar hoe je bent en wat je fijn vindt. 
Dat vind ik echt een PLUS punt. Zo leer je namelijk zelf ook dat je goed bent zoals je bent!
 
Lieve Cindy… Bedankt voor je inzichten en je luisterende oor, je mooie oefeningen en tips waar je echt iets aan hebt! 
 

Kim Rompa-Vermeer

Voor ik met het 1-op-1 coachingtraject startte voelde ik de stress in mijn lijf. Ik sliep slecht en ik had een vol hoofd. Dankzij de oefeningen en opdrachten die van Cindy tijdens het traject ontving, herken ik eerder mijn valkuilen en kan ik dankzij de tips beter met de situaties omgaan. Ook geef ik eerder mijn grenzen aan waardoor ik me veel rustiger voel. De benadering van Cindy vond ik ontzettend fijn. Ze heeft een open houding en toont rust en begrip. De coaching was echt stapje voor stapje, waardoor er geen druk was en dat vond ik heel fijn. Ik zou dit traject dan ook zeker aan anderen aanraden!

Een liefdevolle hoogsensitieve moeder die graag anoniem wil blijven

Nancy van Dun

Achteraf bezien ben ik precies op het juiste moment met Cindy in contact gekomen. Ik voelde me goed op mijn gemak bij Cindy. Ons contact was heel prettig en dat heb ik als zeer positief ervaren. Ik merk dat er in mij sindsdien een proces in gang is gezet en dat voelt nu echt als een verrijking in mijn leven.

Nancy van Dun

Ik heb de proefsessie als heel prettig ervaren. Na afloop voelde ik me kalm/zen dankzij de oefeningen die ik heb geleerd. Tijdens de sessie was er een fijne sfeer. Cindy bood een warm welkom en echt een luisterend oor. Ik had direct het gevoel van ‘we begrijpen elkaar’. Ik vond het heel fijn dat er iemand mee kijkt en denkt en Cindy gaf me fijne tips om direct mee thuis aan de slag te gaan. Ik zou het andere hoogsensitieve moeders zeker aanraden.

Marly

“Wat een lieve dame ben je! Het voelde meteen als vertrouwd en ik kreeg tijdens de proefsessie echt al andere inzichten. Dankjewel!”

Erica

“Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen. Met vriendinnen bespreek je toch niet zulke dingen. Ik niet tenminste. Ik had dit echt veel eerder moeten doen.”

Hoogsensitieve moeder van 42 jaar

Saron van der Linden

De sfeer die Cindy creëert is ontspannen, vertrouwd en rustgevend. Na een heldere uitleg over de aanpak, gingen we samen ruiken. Ik voelde een stukje onzekerheid of ik het wel of niet goed zo kunnen ruiken. Welke geuren mij aan zouden spreken, die twijfel deelde ik en ze nam mijn onzekerheid meteen weg. Dus met als gevolg dat ik bij de tweede olie tijdens het ruiken al meteen wist nee deze niet… Met het vertrouwen wat Cindy mij gaf, wist ik dat ik de juiste keuze zou maken. 
Toen we klaar waren met de essentiële oliën ruiken, hadden we een vijftal oliën gekozen. Hiermee maakt zij een mix. Deze mix past uitstekend bij mij en is echt van toepassing op mijn huidige gevoelswereld en situatie. 
Wat ben ik dankbaar om zo’n ervaring te krijgen en mijn eigen essentiële oliën mix te kunnen gebruiken. Elke dag wanneer ik wil. Het gevoel wat ik daarbij heb is: thuiskomen. 
Daarmee verschijnt er een glimlach op mijn gezicht en verwarmt mijn hart. Dankjewel Cindy voor deze mooie nieuwe ervaring. Ik kijk alweer uit naar onze volgende afspraak!

Saron van der Linden – BABSENZO

 

Cindy is een warme, intuïtief goed ontwikkelde liefdevolle vrouw. Ze heeft een prettige lichte praktijkruimte, waar ik me intens om mijn gemak voelde.
De reden dat ik bij Cindy langs ging, is dat ik de week voor mijn menstruatie enorm prikkelbaar ben.
Ze liet me per flesje de oliën ruiken. Bij iedere olie kreeg ik een lichamelijke reactie.
Mijn lichaam gaf duidelijk aan, welke drie oliën goed voor me waren. Daarnaast gaf mijn lichaam ook duidelijk aan welke oliën niet bij me pasten. Ik kreeg bij het ruiken van de geur flashbacks naar belangrijke momenten in mijn leven.
Nadat Cindy de drie oliën had gemixt en ze `mijn mix ́ liet ruiken, kwamen er enorm veel emoties naar boven. Er vielen hierdoor voor mij nog meer puzzelstukjes in elkaar.
Ik ervoer het naar boven komen van de emoties niet als vervelend, juist als iets waar ik mee aan de slag mocht. Toen ik mijn mix ’s avonds thuis gebruikte, raakte het in eerste instantie emotionele pijnpunten. De ochtend erna voelde het al rustiger in mijn lichaam. Na een paar dagen mijn mix te hebben gebruikt, merkte ik duidelijk dat er een proces in gang was gezet in mijn lichaam en dat vind ik superfijn. Ik word hier echt heel erg blij van!

Simone

 

Na een warme ontvangst in een fijne, lichte ruimte, zijn we gestart met de workshop Kennismaken met essentiële oliën. Cindy’s kennis over en passie voor oliën komt duidelijk naar voren bij de informatie die ze geeft en het beantwoorden van de vragen die wij hebben. Ze vertelt enthousiast en legt alles goed uit, waardoor ook mensen die niets van de oliën weten alles goed kunnen volgen. De workshop wordt inhoudelijk helemaal aangepast aan de behoefte van de deelnemers, met genoeg ruimte voor eigen inbreng. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Het ruiken van de oliën gaf verdieping aan het theoretische stukje. Om de oliën echt te ervaren, kan je beter een 1 op 1 consult bij Cindy aanvragen, maar voor een eerste kennismaking met oliën is deze workshop erg geschikt. Ook leuk om cadeau te geven of samen te doen!

Marijke de Meijer

Nicole Vermeulen

Leuke, gezellige workshop gehad bij Cindy!

Bijzonder om de verschillende oliën te ruiken en te horen wat ze voor je kunnen betekenen. Ongelooflijk hoeveel verschillende geuren er zijn, met allemaal andere eigenschappen. 

Cindy, dankjewel. Was inspirerend! 

Nicole Vermeulen