Disclaimer

Om duidelijk en open te zijn naar de bezoekers van cindyevers.nl staat hieronder een disclaimer. Door het lezen van de teksten en artikelen op deze website en gebruik te maken van deze website, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Algemeen

Cindy Evers (KVK 72575174), hierna te noemen Cindy Evers, verleent hierbij toegang tot de website www.cindyevers.nl en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die door Cindy Evers en derden zijn aangeleverd. Cindy Evers behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Inhoud

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van Cindy Evers zullen van persoon tot persoon verschillen. De voorbeelden die worden genoemd op deze website zijn letterlijk voorbeelden. Cindy Evers kan en zal daarom nooit de garantie geven over de effecten van het gebruik van essentiële oliën of de coaching.

Essentiële oliën zijn een prachtig geschenk van de natuur, maar ik ben geen dokter. Raadpleeg bij twijfel over je klachten daarom altijd een medisch geschoolde arts.

E-mail

Cindy Evers garandeert alleen dat e-mails op werkdagen binnen 48 uur worden gelezen en/of worden beantwoord. De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging een e-mail te sturen aan Cindy Evers accepteer je dit risico. 

KLIKBARE LINKS OP DE WEBSITE

Deze website bevat klikbare links bevatten naar websites van derden. Cindy Evers heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden. Cindy Evers aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Alle publicaties, teksten en afbeeldingen zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties, teksten of afbeeldingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat Cindy Evers daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

Veel foto´s in het bos zijn gemaakt door Ingrid Bertens en Dennis van der Sloot van Studio LYS.
Veel sfeerfoto´s en foto´s in mijn praktijkruimte zijn gemaakt door Elise Raaijmakers van littlestyleguide.nl
Mijn huisstijl is ontworpen door Heidi Rombouts van Heidi Ontwerpwerk.
De foto´s van klanten zijn door henzelf aangeleverd en ik heb hen gevraagd of de foto gepubliceerd mag worden op deze website.

VRAGEN

Heb je vragen over de disclaimer?
Stuur dan gerust een bericht via het contactformulier.