Gratis proefsessie: Meer rust in jouw persoonlijke situatie

Heb je zo veel last van onrust, overprikkeling en stress dat je overweegt om daar met een coach professioneel naar te kijken, alleen weet je niet goed waar te beginnen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefsessie. Je kunt dan zelf ervaren hoe ik werk en of mijn manier van werken bij je past. Dat is niet alleen praten, maar vooral ook voelen en ervaren. In die proefsessie kunnen we meteen al stappen zetten naar meer rust in jouw persoonlijke situatie, dankzij concrete tips die passen bij jou en jouw situatie. Behalve wat tijd, kost het je niets.

Hoe verder na de proefsessie?

Vanuit de proefsessie besluiten we of het 1-op-1 coachingtraject bij je past. En dat werkt twee kanten op:

 dat jij voelt of ik de juiste persoon ben om jou te helpen

 mijn inschatting of het 1-op-1 coachingstraject bij jou past

Als we er allebei een goed gevoel bij hebben, kunnen we een coachtraject starten. Je zit dus nergens aan vast. Het moet voor ons allebei goed voelen.

Wat zeggen anderen?

“Ik heb de proefsessie als heel prettig ervaren. Na afloop voelde ik me kalm/zen dankzij de oefeningen die ik heb geleerd. Tijdens de sessie was er een fijne sfeer. Cindy bood een warm welkom en echt een luisterend oor. Ik had direct het gevoel van ‘we begrijpen elkaar’. Ik vond het heel fijn dat er iemand mee kijkt en denkt en Cindy gaf me fijne tips om direct mee thuis aan de slag te gaan. Ik zou het andere hoogsensitieve moeders zeker aanraden.” – Marly

“Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen. Met vriendinnen bespreek je toch niet zulke dingen. Ik niet tenminste. Ik had dit echt veel eerder moeten doen.” – Hoogsensitieve moeder van 42 jaar

Als je hieronder je gegevens invult, neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om zo snel mogelijk jouw proefsessie in te plannen. De proefsessie duurt ruim een half uur en vindt plaats in mijn praktijk in Oosterhout NB.

Meer rust